Huis Leegmaken

Brussel • Vlaams-Brabant • Waals-Brabant

Brussel • Vlaams-Brabant • Waals-Brabant

Leegruimen van woningen – zolders

Wij bieden snelle service tegen de beste prijs!

Ons bedrijf is actief in de regio’s Brussel, Waals-Brabant en Vlaams-Brabant.

Brussel

Anderlecht, Oudergem, Sint-Agatha-Berchem, Etterbeek, Evere, Vorst, Ganshoren, Elsene, Jette, Koekelberg, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Gillis, Sint-Joost-ten-Node, Schaarbeek, Ukkel, Watermaal-Bosvoorde, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Pieters-Woluwe

Brabant Wallon

Wavre, Jodoigne, Tubize, Villers-la-Ville, Nivelles, Genappe, Hélécine, Beauvechin, Incourt, Waterloo, Braine-le-Château, Rixensart, La Hulpe, Grez-Doiceau, Lasne, Ittre, Braine-l’Alleud,…

Brabant Flamand

Leuven, Vilvoorde, Dilbeek, Halle, Grimbergen, Tienen, Zaventem, Sint-Pieters-Leeuw, Asse, Aarschot, Overijse, Beersel, Diest, Zemst, Tervuren, Herent, Kortenberg, Meise, Sint-Genesius-Rode, Londerzeel,…

Brussel • Vlaams-Brabant • Waals-Brabant

Wie zijn we ?

Snel, efficiënt en discreet, dit zijn de adjectieven die de leden van ons team kwalificeren. Wij kennen ons vak…

Onze firma heeft meer dan 20 jaar ervaring en staat te uwer beschikking voor het professioneel leegruimen van uw woning en zolder van A tot Z. Ons team is snel, efficiënt, beschikbaar en reactief. Wij zijn actief in zowel Brussel als Waals-Brabant en kunnen op die manier snel op uw aanvraag ingaan.

Charlotte Vide Maison biedt een breed gamma aan bijkomende diensten aan: leegmaken van een woning, leegruimen van een zolder, poetsdienst, wegruimen van afval na een interventie, transport/verhuizing, opkopen van eigendommen, enz.

Vide Maison Uccle
Brussel • Vlaams-Brabant • Waals-Brabant

Onze diensten

Veelzijdigheid, onze kracht.

Leegruimen van woningen

Vide Maison Bruxelles Brabant

Wenst u zich te ontdoen van grote objecten, eigendommen en/of meubels die u doorheen de jaren hebt opgestapeld in uw woning? Charlotte Vide Maison zorgt voor het leegruimen van uw woning en neemt hierbij al uw wensen in acht. Aarzel niet langer en neem contact op met onze firma voor het leegruimen van uw woning te Brussel of Waals-Brabant zodat u zorgeloos kan genieten van een uitmuntend resultaat.

Leegruimen van zolders

vide grenier

Bent u van plan om te verhuizen of wenst u uw zolder op te ruimen en u te ontdoen van oude en/of antieke voorwerpen? Ons team kan u hierin bijstaan en kan u helpen om uw zolder en/of kelder leeg te ruimen met inachtneming van uw wensen en noden. Onze firma is actief in zowel Brussel (Oudergem, Elsene, Jette, Ukkel, enz.) als in Waals-Brabant (Waver, Eigenbrakel, Waterloo, Nijvel, enz.). Wij komen zo snel mogelijk bij u ter plaatse voor het leegmaken van uw ruimtes.

Wegruimen van afval

enlevement des dechets

Nadat uw woning werd leeggeruimd volgens uw wensen, zal er zeker en vast nog afval achterblijven. Wij zorgen ervoor dat deze afval wordt weggeruimd zodat uw woning volledig gepoetst kan worden.

Reinigen van woningen

nettoyage maison

Na het wegruimen van het afval, zullen het stof, vuil, enz. moeten opgepoetst worden. U kan beroep doen op ons voor het professioneel reinigen van uw woning, wij nemen de lege ruimtes van uw woning, kelder of zolder met plezier onder handen.

Transport / Verhuizingen

demenagement

Bent u van plan om te verhuizen en wenst u uw hele inboedel niet mee te nemen? Wenst u afstand te doen van bepaalde voorwerpen en/of oude meubels of wenst u grofvuil weg te ruimen? Wij bieden u een allesomvattende service aan: wij vervoeren uw eigendommen en voeren de voorwerpen af waar u zich van wenst te ontdoen.

Opkopen van uw eigendommen

rachat des biens

Indien wij tijdens het leegmaken van uw woning of zolder waardevolle voorwerpen opmerken die u wenst te verkopen, zullen wij u een voorstel doen om deze tegen de beste prijs op te kopen.

Lift service

service lift

Woon je in een appartement? Moet u meubels of voorwerpen via het dak van een gebouw evacueren? Geen probleem, wij zijn uitgerust met een liftservice voor alle soorten hoogtes.

Standplaats reserveren

Voor uw verhuizing of het ontruimen van de inboedel moet u de openbare weg afsluiten of parkeerplaatsen reserveren? Charlotte Vide Maison regelt alle administratieve procedures voor u met de gemeente.

Uw huisstofzuigerpartner
in alle rust

Wacht niet langer!

Brussel • Vlaams-Brabant • Waals-Brabant

Waarom ons raadplegen?

Uw tevredenheid boven alles!

Gespecialiseerd in het leegmaken van woningen en zolders

20 jaar ervaring en knowhow in dit domein

Koopt uw waardevolle eigendommen op

Een breed gamma aan diensten dankzij een multidisciplinair team: wegruimen van afval, poetsen, opkopen van voorwerpen

Snel, efficiënt, beschikbaar en reactief

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Gratis offerte

Wij staan ​​tot uw dienst
voor alle informatie

Brussel • Vlaams-Brabant • Waals-Brabant

Vraag een
GRATIS offerte aan

0491 222 878

We zijn 7/7 bereikbaar
tussen 7u en 23u.

Email

info@charlotte-vide-maison.be

Adres

Kortenbergsesteenweg, 47
1820 Steenokkerzeel

Gratis offerte

Bel ons telefonisch
of vul het contactformulier in.